gerita Top Fit Ledeacker
Gerita Top Fit Fit centrum

Feestmaand……
Het tijdperk waarin we nog even op vakantie gaan is bijna voorbij en de feestmaand staat voor de deur. Zoals gebruikelijk hebben we het druk en doen we iets minder aan gepland bewegen. De kerstdagen, oud- en nieuwjaar allemaal dagen die heel gezellig zijn, maar voor velen funest voor ons gewicht. De periode daarna kan er best wat op de calorieën gelet worden om niet al te hard te schrikken als je enig moment weer op de weegschaal gaat staan.
Eigenlijk komt het er op neer dat je niet te snel af moet vallen maar de kilootjes geleidelijk moet laten verdwijnen en dit bij voorkeur op een prettige manier. Behalve een beetje meer gewicht zijn we door het ontbreken van de gebruikelijke lichaamsbeweging iets strammer geworden dus is het in januari weer tijd om stapjes te maken.

Bij Gerita Top Fit zijn we klaar om na de feestmaand weer rustig en met veel plezier in een gezellige ambiance in de gezamenlijkheid goed stappen te maken. Lekker bewegen waarbij we behalve aan ons lichaam werken ook oog hebben voor ons hoofd, lekker je hoofd leegmaken tijdens het bewegen is minstens zo belangrijk.

We gaan Fit 2018 in. Heb je zin om eens gezellig mee te doen? Dat kan tijdens een proefles. Je betaald helemaal niets maar kunt rustig kennismaken met de beweeglessen en de gezellige ambiance in ons beweegcentrum.

Verantwoord bewegen begint bij Gerita Top Fit in Ledeacker.
Fijne feestmaand.

Geniet van de feestmaand en daarna weer lekker bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *